News

Nellie fra Scoop Models pryder nu også forsiden! Posted den 3 nov. 14:15

Efter længere tids søgen fandt vi en model vi mente ville være perfekt til at bære vores Wolf & Noble ure.

Det har længe været planen at vi skulle have skudt nogle billeder med en kvinde til forsiden, da vores ure er unisex og det derfor var lidt misvisende at der kun var billeder af en mand. Men vi har været lidt "kræsen" efter at finde den helt rigtige. :)

Billederne er taget af fotograf Anders Fauerby og makeup er lavet af Pernille fra eys.dk

Vi er super glade for resultatet & glæder os til at vise jer alle billederne.

Mange tak for hjælpen

 


Wolf & Noble Ambassador - Mariah Posted den 9 okt. 11:05

Mariah Parejas
Freelance danser, model og sanger.

Mariah Parejas for W&N

Hvem er du?
J
eg vil beskrive mig selv som en spontan, skør, nogen gange diva agtig, altid klar på sjov pige! Jeg er en stor tilhænger af at tro på sine drømme og tro på at alt kan lade sig gøre

Hvordan er du kommet dertil?
Lige siden jeg var lille har jeg altid været meget kreativ og aktiv pige, der var aldrig en kedelig dag som barn. En ting der rigtigt fangede mig var at sidde ved klaveret og synge, jeg sang duet med min mor som var musical-instruktor. Det er gennem min mor at jeg har fået kærligheden til at stå på en scene og optræde. Som ung startede jeg på en danseuddannelse og så blev sangen i første omgang sat lidt til side.

Hvordan vil du beskrive en typisk dag i dit liv?
Lige nu har jeg en masse foto shoots, samtidigt med at jeg ofte rejser til London, for at modtage danse undervisning. London giver mig inspiration og mulighed for at besøge venner og networke, som er en vigtig del, for at jeg kan opfylde mine drømme og mål. Men lige så hektisk min dag kan være lige så meget sætter jeg pris på lidt alene tid hvor jeg kan fjolle rundt for mig selv.

Fortæl os hvad du føler når du bærer dit NATO strap Wolf & Noble ur.
Jeg får følelsen af at være mig selv, med et sporty touch. Jeg kan nemlig godt lide ting der afspejler min personlighed og det gør mit ur. Alle kan gå klædt i sort, med sorte sko og dyre bling ure, men når alt kommer til alt, så er det efter min mening meget mere attraktivt at se ægte personlig stil. Mit Wolf & Noble er med til at afspejle min personlige stil.

Hvad skal der nu ske i dit liv?
Et skidt ad gangen, det er sådan jeg gør det. Lige nu er det næste skridt at få trænet min vokal og blive den bedste sanger jeg kan. Derfor er jeg startet på ”Complete Vocal Technique Education”. Jeg har også gang i en del projekter ved siden af, som jeg ikke kan udtale mig om endnu.

Follow her on instagram

 


Photoshot med Tobias Hinchely Posted den 23 jul. 11:16

I dag havde vi æren af at tage billeder af den danske model Tobias Hinchely fra Diva models. Lokationen var vores lille studie i København. Efter flere timers arbejde fik vi endeligt taget de helt rigtige billeder. Billederne som blandt andet er af vores nye Richmond ure med NATO rem, vil du kunne se på vores forside og i reklamer den i den nærmeste fremtid.