Moderne, minimalistisk design, det Skandinaviske ur

Det hele begyndte for Wolf & Noble i 2015, efter flere års søgen efter inspiration til et ur mærke. Den fandt vi endelig i en lille møbelbutik med danske møbel klassikere. Det var her at vi fandt inspirationskilden for Wolf & Noble: den skandinaviske stil. Vores ure afspejler tydeligt den kærlighed og begær for simplicitet og minimalisme, som vi skandinaver er kendte for. Hvert ur er omhyggeligt designet til at appellere og tilfredsstille dem, som deler vores påskønnelse og passion for den simple, men samtidigt yndefulde skandinaviske stil.

Da vi designede vores første ur, stod det hurtigt klart, at vi ville skabe et Unisex ur, passende til både mænd og kvinder. Vi designede et ur med et slankt udseende og en minimalistisk profil, men dog stadig med robuste remme. Alt sammen for at sikre at uret appellerer til mænd såvel som kvinder.

Skandinavisk stil handler om enkelthed. Den enkelthed handler ikke om at være almindelig. Den handler om at være stabil, sofistikeret, og tro mod sig selv, imens man afholder sig fra irrelevante distraheringer, og derved koncentrere sig om de ting der virkelig betyder noget.

Enkeltheden som vores ure er designet med, sørger for, at de ubesværet komplimentere ethvert outfit. Vi mener at det traditionelle, dog stadig moderne design, som vores ure har, smelter perfekt sammen med alle typer af påklædning, og derfor er vores ure et perfekt accessory til alle lejligheder, fra casual hverdagsbrug, til en tur i byen eller et formelt arrangement. Et Wolf & Noble ur er ikke bare et simpelt ur, men hjælper med at definere dine bedste øjeblikke og skabe opmærksomhed.

Vores håndbyggede ure er byggede med japanske urværker indvendigt og 100 % ægte kernelæder eller nylon remme. Hvert ur design er lavet med et stærkt fokus på materiale og stil.

Vi håber oprigtigt at du nyder samme nydelse og tilfredshed når du bærer et Wolf & Noble ur, som vi gør når vi skaber et.